Καταραμένο Facebook!!

Facebook, μια αγαπημένη ασχολία! Ας μιλήσουμε ειλικρινά... όλοι αισθανόμαστε έστω και λίγο ξεχωριστοί με την σελίδα μας στο facebook. Είναι ουσιαστικά ένα μέρος αφιερωμένο καθαρά στον εαυτό ΜΑΣ, με φωτογραφίες ΜΑΣ, με τις αγαπημένες ασχολίες ΜΑΣ, τα χόμπι ΜΑΣ και status που μιλάνε για ΕΜΑΣ! Παραδέξου το ότι όταν παίρνεις like αισθάνεσαι για λίγα λεπτά σαν τον κυρίαρχο του κόσμου! 
Καλά όλα αυτά αλλά μερικές φορές από ωραία ασχολία το Facebook μπορεί πολύ  απλά να γίνει η αιτία που έχω ημικρανία ή να με πιάσει ψυχεδέλεια και καμιά ώρα θα αρπάξω κανένα ημιαυτόματο, θα βγω στους δρόμους και θα αρχίζω να θερίζω κόσμο γελώντας υστερικά! Υπάρχουν πράγματα στο facebook που μπορούν ώρες-ώρες να με τρελάνουν!
1) Εκείνοι που αλλάζουν status κάθε 5 λεπτά. Νιώθω ότι μου βιάζουν την ψυχή! Γιατί να πρέπει να μάθω πως σε έπιασε κόψιμο από το μεξικάνικο που έφαγες το μεσημέρι ή ότι έκανες στείρωση στον σκύλο σου; Απλά ΑΔΙΑΦΟΡΏ!
2) Προτάσεις φίλων. Πάντα μα πάντα το Facebook πρέπει να μου προτείνει να κάνω add ανθρώπους που δεν ξέρω ή αντιπαθώ και ποτέ δεν φεύγουν από την λίστα με τους "προτεινόμενους φίλους"! ΓΙΑΤΙ; 
3) Διαφημίσεις. Οκ, το καταλαβαίνω. Το facebook πρέπει να βγάλει λεφτά κάπως. Αλλά τι τρέχει με αυτές τις διαφημίσεις; Δεν θέλω όταν μιλάω με φίλους μου να βλέπω στα δεξιά της οθόνης μου αλοιφή για αιμορροΐδες και ανύπαντρους άντρες έτοιμους για ζευγάρωμα! 
4) Σχόλια. Κάνεις ένα σχόλιο σε μια φωτογραφία ή ένα status και μετά κάθε φορά που κάποιος σχολιάζει σου έρχονται ειδοποιήσεις για το ΥΠΌΛΟΙΠΟ της ζωής σου! 
5) Φωτογραφίες. Οκ, σου αρέσουν οι φωτογραφίες το καταλάβαμε. Απλά... ΣΤΑΜΑΤΑ να ανέβαζεις κι' άλλες! Είσαι ίδια στις μισές από αυτές και οι υπόλοιπες  είναι κουνημένες, θολές και χωρίς νόημα ή έχεις πάρει μια πόζα τόσο απίθανη που φοβάμαι ότι θα σπάσεις στα δύο. Επίσης γιατί έχεις την ίδια φωτογραφία 2 και 3 φορές στο προφίλ σου; Απλά απάντησε μου... ΓΙΑΤΙ;
6) Likes. Ακούς τον χαρακτηριστικό ήχο του chat στο Facebook και κοιτάς. Μία τύπισσα ή ένας τυπάκος σου ζητάνε να τους κάνεις like στις φώτο τους... ΑΠΛΑ ΘΑΝΑΤΟΣ!
7) Ονόματα. "Γιωργία Ξανθός άγγελος" ή "Mητσάκος Durex"... γιατί; Απλά πες μου γιατί αυτό το όνομα; Χρησιμοποίεισαι το όνομα με το οποίο σε βάφτισαν οι γονείς σου βρε παιδί μου!
8) Groups. Έγιναν της μόδας αυτά τα ηλίθια group που ονομάζονται "Και εμείς αγαπήσαμε και πονέσαμε" ή "Like στις γυναίκες με κολάν και 12ποντη γοβίτσα" και όλα μα όλα πλέον πρέπει να κλέψουν ότι ανεβαίνει στο 9gag και να το βγάλουν στην σελίδα τους! 
9) Αφιερώσεις. Βρες μου έναν καλό λόγο γιατί πρέπει κάθε φορά που βγάζεις φώτο να την αφιερώνεις σε 15 φίλους σου και να τους κάνεις και tag σε αυτήν. Είναι απλά μια φώτο! Αν θες να χαρίσεις κάτι στους φίλους σου δώσ' τους 5€, βγάλ' τους έξω για σουβλάκια! Άμα λάχει πέσε και στα τέσσερα! Την φώτο σου όμως ξέρεις που την γράφουν...
10) Ερωτευμένοι στο facebook. Αχ, ναι! Έρωτας! Τα έχετε 1μήνα και ακόμα δεν έχετε πηδηχτεί αλλά πρέπει να εκφράσετε την αιώνια αγάπη και αφοσίωση σας στον τοίχο του facebook, να αφιερώνεται ο ένας στον άλλον καψουροτράγουδα και να βγάζετε φώτο να φιλιέστε παντού στην ίδια ακριβώς πόζα! Γιατί ως γνωστόν όποιος δεν αγαπάει δημόσια, δεν αγαπάει καθόλου! -_-

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Post a Comment